O MENI

Moje ime je Gašper.

Po izobrazbi medijski tehnik, po duši strastni kuhar. Veseli me delo z ljudmi, tehnologijo, fotografijo/snemanjem in hrano. Največ se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem in kuhanjem. Vse od oblikovanja spletnih strani, letakov/posterjev, vizitk, snemanja/fotografiranja, urejanja slik in video posnetkov (itd.), do kuhanja/peke za svoj kuharski blog.

Leta 2015 sem se podal v blogerske vode in ustvaril kuharski blog pod imenom “gasperkuha”, ki temelji na rastlinski prehrani. Pripravljam preproste, okusne in zdrave veganske jedi, ki pa tudi zajemajo kategorije kot so: brez glutena, brez oreščkov, presno itd.

V teh nekaj letih sem preko bloga ustvaril nekaj projektov/sodelovanj, ki so pa navedeni spodaj.

Ambasador za Malinca.si

  • Od julija 2020, v sodelovanju z Malinca.si, ustvarjam in pripravljam veganske recepte (1x) vsak mesec. Jedi si lahko ogledate na vseh Malincinih komunikacijskih kanalih, ter “gasperkuha” kanalih.
  • S kodo “GASPER10” imate ob vsakem nakupu v spletni trgovini (Malinca.si) 10% popusta.

Ambasador za Kalček.si

  • Od aprila 2020, v sodelovanju s Kalček.si, ustvarjam in pripravljam veganske recepte (3x) vsak mesec. Jedi si lahko ogledate na vseh Kalčkovih komunikacijskih kanalih, ter “gasperkuha” kanalih.
  • S kodo “GASPER10” imate ob vsakem nakupu v spletni trgovini Kalček.si 10% popusta.

Vegansko gurmansko z Gašperjem

  • Od februarja 2020, v sodelovanju z LIDL Slovenija, ustvarjam in pripravljam veganske recepte vsako soboto v mesecu. Delo zajema vse od pirprave receptov, kuhanja/peke, snemanje receptov, fotografiranja končnega produkta, do urejanja in oblikovanja končnega izdelka. Jedi si lahko ogledate na vseh Lidlovih komunikacijskih kanalih, ter “gasperkuha” kanalih.

Druga sodelovanja:

Klepet ob kavi

Leta 2019 in 2020 so me 3x gostili v oddaji Klepet ob kavi, kjer sem pripravljal preproste in zdrave obroke za v službo, božične sladice in pustne kamutove krofe iz pečice.

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja