Kuhanje z ljubeznijo zagotavlja hrano za dušo.

O MENI

Živjo!

 

TUDI ČE STE NOVI OBISKOVALEC “GAŠPER KUHA” ALI PA ME ŽE KAR NEKAJ ČASA SPREMLJATE, dobrodošli.. Za vas pripravljam recepte za vsako priložnost. Vsi recepti so veganski, lahko pa najdete tudi brezglutenske in presne recepte.

Blog “gašper kuha” sem ustvaril leta 2015 z namenom, da širim svojo ljubezen do kuhanja s svetom. S časom se je to spremenilo. Sedaj je moja vizija še vedno deliti ljubezen do kuhanja s svetom, ampak poleg tega želim prikazati svetu kako je veganstvo lahko preprosto, okusno in zabavno. Za ljudi pripravljam preproste recepte, ki jih lahko naredi tudi vsak začetnik. Ustvarjam recepte, fotografiram, oblikujem slike in video vsebine ter spletno stran.

Če ste slučajno opazili, je veliko mojih receptov na spletni strani veganskih in brezglutenskih hkrati, sam osebno sem vegan in nimam intolerance na gluten. Rad ustvarjam v kuhinji, spoznavam nove recepte, nove jedi, zato želim tudi te pripeljati vsem, ne glede na njihove intolerance. Pri večini receptov se tudi da zamenjati sestavine, navedeno v oklepajih poleg sestavin ali pa pod “nasveti”, na koncu recepta.

Upam, da boste uživali ob kuhanju mojih receptov in s tem prispevali za boljši svet. Širimo veganstvo na human in prijazen način v svet.

IN ŠE NEKAJ O MENI. Moje ime je Gašper, rojen leta 1997. Prihajam iz Novega mesta a trenutno živim v Ljubljani. Po izobrazbi sem medijski tehnik. Ukvarjam se z oblikovanjem, glasbo, fotografiranjem in seveda kuhanjem. Vegan sem že od leta 2017. Od leta 2015 ustvarjam blog pod imenom “gasperkuha”, kjer z vami delim veganske, presne in brezglutenske recepte.

– Gašper

 

Nekaj mojih najljubših del:

 

Kuhanje z ljubeznijo zagotavlja hrano za dušo! – Gašper; ustanovitelj profila in bloga ter ljubiteljski kuhar s polno skledo ljubezni za vas.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *