Torte ∙ pite ∙ cheesecake

Sladice, Torte ∙ pite ∙ cheesecake, Vegansko

VEGANSKA JABOLČNA PITA

Veganska jabolčna pita 🍎 OH JA! To pa je pita in pol. Priznam, da ne rad pečem pite, ampak ta recept se mi je pa čisto “usedel v srce”. 🥧👉🏻❤️ Moja kuhinja spet prelepo diši po jabolkih in cimetu. Nekaj najlepšega. 😌 Skrivnost za pripravo najboljše jabolčne pite se skriva v skorji, začimbah in jabolkih. 🤫 Izberi čim bolj naravne in domače sestavine. Seveda pa ne pozabi na kanček ljubezni, ki pito popelje še v boljše okuse. 👌🏻🥰

Brez glutena, Sladice, Torte ∙ pite ∙ cheesecake, Vegansko

VEGANSKI BREZGLUTENSKI SIVKIN CHEESECAKE

Njamiii.. 🤤 Tale veganski brezglutenski sivkin cheesecake je fantastičen! Večina vas že ve, da obožujem sivko in jo zelo rad “podturim” v kakšen recept. 🤷🏼‍♂️ Verjemi mi, okusi so neverjetni! 🥰 Recept je zelo preprost za pripravo, cheesecake pa pripraviš kar dan vnaprej. 🙌🏻 V receptu sem uporabil Agartino oz. “agar agar” od Kotanyi, ki je lepo povezal cheesecake skupaj.

Sladice, Torte ∙ pite ∙ cheesecake, Vegansko

ČOKOLADNA PITA S SLANO KARAMELO

Čokoladna pita s slano karamelo je preprosto fantastična. 🥰 Sem ti omenil, da je tudi “ponesreči” brez glutena? 👏🏻 Vse se začne z dnom iz kokosa, mandljev in čokolade. Nato prikoraka plast slane karamele iz datljev. Na koncu pa se še pridruži plast čokolade. 🤤 Pot pa se seveda konča v tvojem želodčku! 😉 Recept, ki je namenjen vsem čokoholikom in ljubiteljem slane karamele.